Connect Taal groeit

Deskundig, betrokken en flexibel

Connect Taal is een groeiende onderneming. Het bedrijf werkt met een netwerk van freelancers die volgens de stijl van Connect Taal opdrachten uitvoeren. Op die manier kunt u rekenen op een deskundige, betrokken en flexibele werkwijze in heel Nederland.

Connect Taal is sinds 2004 het bedrijf van Frieda van den Hout. Zij is Neerlandica. Sinds de jaren negentig houdt ze zich bezig met Nederlands als tweede taal.

In 2011 won ze een Europese vrijwilligersprijs in de categorie Verbinding met het door haar opgezette taalcoachproject. Hierin werkten vijftien vrijwillige taalcoaches in Vriezenveen volgens de stijl van Connect Taal. De taalcoaches ondersteunden ‘medelanders’ bij het leren van de taal en lieten hen kennis maken met de gemeente Twenterand.

Frieda van den Hout verzorgt taaltrainingen op alle niveaus, beoordeelt inburgeringsexamens bij DUO en is examinator op Europort Business School. Daarnaast is ze bestuurslid van de Beroepsvereniging van docenten Nederlands als Tweede Taal.


linkedIn Connect Taal


bvNT2

 

Registratie CRKBO
CRKBO
Connect Taal staat geregistreerd bij CRKBO en voldoet aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs.

 

 
 

Connect Taal werkt met een netwerk van freelancers.Op die manier kunt u rekenen op een deskundige, betrokken en flexibele werkwijze in heel Nederland.